Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Meghívó az 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezésére

2018_10_okt23-1

Tisztelettel meghívjuk az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésre majd koszorúzásra.

IDŐPONT: 2018. október 23. (kedd) 15 óra

HELYSZÍN: Gödöllő város főtere

AZ ÜNNEPSÉGET KÖVETŐEN koszorúzásra kerül sor a Bezsilla-villánál (Szabadság út 9.), az egykori Nemzetőrség épületénél, majd 1956 gödöllői hősi halottai, Balázsovich András és Kiss Antal sírjánál a Dózsa György úti temetőben.

PROGRAM:

Térzene: Gödöllői Városi Fúvószenekar, vezényel Ella Attila

A műsorban közreműködnek a Club Színház művészei, művészeti vezető és rendező: Halász Tibor, Halász-Völgyi Csík Katalin.

*

Felhívás koszorúzásra!

Az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából koszorúzást tartunk a városi ünnepség után a Bezsilla-villa (az egykori Nemzetőrség) udvarának bejáratánál. A megemlékezésre tisztelettel várjuk Önt és családtagjait.

Kérjük, koszorúzási szándékukat szíveskedjenek jelezni legkésőbb október 19. (péntek) 15 óráig a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. titkárságán a 06-70-338-1838-as telefonszámon Tábikné Surman Szilviánál, hétköznap 9 és 15 óra között.

Egyben kérjük, hogy a koszorúzás előkészületeinek segítése érdekében szíveskedjenek a koszorúkat az ünnep napján legkésőbb 14 és 15 óra között a helyszínre (Bezsilla-villa) juttatni, megérkezésüket munkatársainknak jelezni. Megértésüket köszönjük!

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás