Hírek

Podmaniczky utca: újabb bontás és lezárás

Podmaniczky utca: újabb bontás és lezárás

A Köztársaság úti felüljáró építéséhez kapcsolódó ún. északi szervizút (Premontrei utca – Köztársaság út sarka) átadását és forgalomba helyezését követően újabb komoly változások történtek a környéken.

A legfrissebb információnk szerint rövidesen lebontják a Podmaniczky  utca  1.  szám  alatt  található  ikerházat,  ami  miatt nemcsak a gépjármű-, hanem a gyalogosforgalmat is a Kiss Ernő – Nagy László utca irányába terelik el.

A főbb forgalmirend-változások:

  • Az Erdész közt a Köztársaság út felől a Fácán sor irányába egyirányúsították.
  • A Podmaniczky utcát – a felüljáró építési munkálatai miatt – a Köztársaság út felőli végén lezárták, így átmenetileg zsákutca lesz. Helyette a Kiss Ernő – Nagy László utca útvonalon lehet megközelíteni a Köztársaság utat.
  • Előreláthatólag a Köztársaság úti felüljáró forgalomba helyezéséig (várhatóan 2019. július 31.) ez a forgalmi rend marad érvényben.

Mivel a környék lakóinak életét alaposan felbolydította az építkezés, a kivitelezők folyamatosan vizsgálják a forgalmi rend – ha csak apróbb mértékűt is – változtatásának lehetőségét, hogy megkönnyítsék a közlekedést. Mint pl. az átjáró felől érkezőknek lehetővé tenni a balra kanyarodást az Erdész közbe.

A jelenlegi vasúti menetrend november 15-ig érvényes, ez idő alatt Rákos – Isaszeg, valamint Isaszeg – Gödöllő állomások között kell egyes vonatok esetében pótló buszokra átszállni. Hogy az átszállásban az adott napokon mely vonatok érintettek, a www.mavcsoport.hu oldalon, valamint a www.godollo.hu oldalon találnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

Gödöllő Város Önkormányzata Podmaniczky utca: újabb bontás és lezárás

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content