Hírek

Szűcs Lajos Sportcentrum – ünnepélyes névadó

Szűcs Lajos Sportcentrum – ünnepélyes névadó
Szombaton délelőtt tartották meg a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrum névadó ünnepségét – kiállítás-megnyitóval és labdarúgó-mérkőzésekkel.
A tavaly elhunyt olimpiai bajnok, világválogatott, a Ferencvárossal magyar bajnok Szűcs Lajosról elnevezett sportközpont ünnepélyes névadóján Szűcs Csaba, Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó fia, dr. Gémesi György polgármester, Szlahó Csaba, a Pest Megyei Labdarúgó-szövetség társadalmi elnöke és Lakat T. Károly sportújságíró mondott beszédet.
A szalagátvágás után következett mérkőzések kezdőrúgását a gyerekeknél Szűcs Zsombor, Szűcs Lajos unokája, a veteránoknál pedig Szűcs Csaba végezte el.
A Ferencváros részéről Vincze József helyezett el koszorút, a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Lipcsei Péter, az FTC volt játékosa, valamint Rab Tibor (FTC) és Rab Péter (MTK) is, akik gödöllői születésűként lettek egykor kiváló NB I-es játékosok.
Fotók: Tatár Attila
Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content